meteen contact

Advocatenkantoor Gijsen

Hebben uw debiteuren wel een fijne vakantie gehad?

Hebben uw debiteuren nog aan u gedacht in de zomermaanden of zijn ze van "uw geld" op vakantie geweest? Ga er niet wakker van liggen maar laat ze juist wakker schudden door ons!

Lees hier ons blog / Like ons op Facebook

Met een doeltreffende, efficiënte en (soms heel) persoonlijke aanpak weten we in de meeste gevallen binnen een week na de eerste brief tot daadwerkelijke incasso van niet alleen uw facturen maar ook de wettelijke of contractuele rente en buitengerechtelijek incassokosten te komen.

Kan de debiteur niet in één keer betalen, dan maken we heldere betalingsafspraken en leggen die vast, zonodig met de nodige zekerheden (denk aan beslagen, pand- of hypotheekrechten of garantstellings-/borgstellingsverklaringen door de directie) en houden we ze aan het lijntje, als het moet tot ze er zelf wakker van liggen.

Lees hier meer over onze aanpak of neem contact met ons op voor een afspraak.

mr. Ruud Gijsen

 

Delen op