meteen contact

Advocatenkantoor Gijsen

Netwerkbijeenkomst ICT Loket en Advocatenkantoor Gijsen geslaagd

De netwerkbijeenkomst van ICT Loket dinsdag 4 november jl. mag zeer geslaagd worden genoemd. Onderwerpen die de revue passeerden waren o.a. groeikansen voor de economie in Limburg, de veranderende arbeidsmarkt en het arbeidsrecht dat in 2015 drastisch zal worden gewijzigd. 

De bijeenkomst ging van start met twee korte inleidende presentaties door Ruud Gijsen van Advocatenkantoor Gijsen en Aaron Mulder van ICT Loket, waarna een uitgebreide interactieve paneldiscussie volgde. Als afsluiting een gezellige netwerkborrel met heerlijke hapjes en fijne muziek op de achtergrond. Zoals gezegd: een geslaagd evenement! ICT Loket heeft al aangekondigd dat er zeker een vervolg komt in 2015. 

 

Delen op