meteen contact

Advocatenkantoor Gijsen

Ondernemingsrecht advocaat

Het opstellen en beoordelen van contracten zijn dagelijkse kost binnen mijn kantoor, evenals het oplossen van geschillen tussen vennoten, directies, aandeelhouders (onderling).  Als ondernemer neemt u dagelijks op allerlei terreinen beslissingen, ook op juridisch vlak. Ik streef ernaar een vaste sparringpartner te zijn voor u. Dit voorkomt problemen en kostbare procedures, zodat u kunt ondernemen.

Direct contact / Lees hier ons blog / Like ons op Facebook

Contracten, zoals maatschaps-/vennootschapscontracten, managementovereenkomsten, samenwerkings/- join venture of franchiseovereenkomsten, arbeids- of huurcontracten etc. moeten helder en eenvoudig zijn en het ondernemerschap faciliteren, niet frustreren. Een lang contract is veelal geen goed contract. Laat ze door mij opstellen of beoordelen en voorkom problemen. Zelfs als kritische vragen van mij ertoe leiden dat er (nog) geen overeenstemming blijkt te zijn bereikt en partijen terug aan de onderhandeltafel meoten. Immers, het is beter ten halve gekeerd dat ten hele gedwaald.

In juridische zin ziet het "ondernemersrecht" op vennootschapsrecht, de oprichting van vennootschapstructuren, interne geschillen tussen bestuurders, aandeelhouders en commissarissen (enquête- en geschillenrecht) etc. Ogenschijnlijk taaie en droge kost, maar de praktijk is levendig. Het oplossen van problemen tussen bestuurder(s), aandeelhouders of raad van commissarissen of onderling vereist veel tact en toewijding en pas als het nodig is procedures.

Advies

Ondernemingsrecht Advocaat Mr. Ruud Gijsen begeleidt, adviseert en procedeert al meer dan 20 jaar voor ondernemers uit onder andere Maastricht, Eindhoven en Den Bosch.

Vragen? Neem contact met ons op!

Delen op