meteen contact

Advocatenkantoor Gijsen

Incasso voor ondernemers (MKB)

Uw debiteuren en incasso's onder controle? Dat is waar wij voor staan. Al 20 jaar specialist in het incasseren van uw vorderingen voor groothandelsbedrijven, mkb+ en grote ondernemingen. Wij sommeren, leggen (conservatoir beslag), doen faillissementsaanvragen, sluiten betalingsregelingen etc.

Direct contact / Lees hier ons blog / Like ons op Facebook

Incassoprocedure starten

Voor zover u nog denkt dat het incasseren van uw vorderingen niet het werk van een advocaat is? Dat is niet zo. Bij uitstek houdt ons kantoor zich bezig met het op de meest efficiënte wijze incasseren van uw onbetwiste en betwiste vorderingen.

Dat begint bij het zenden van een pittige sommatiebrief, waarin naast de hoofdsom ook de verschuldigde rente en buitengerechtelijke incassokosten worden gevorderd. Deze wordt door ons niet alleen aan het zaaks- of postadres gestuurd maar ook aan alle bekend zijnde (e-mail)adressen van de debiteur, alsmede per sms, Whatsapp, Facebook of ander medium. Het is ons namelijk niet snel te gek om uw vordering bij de debiteur bovenaan de te betalen schuldeisers te krijgen, soms zelfs op ludieke wijze. Incasseren is en blijft mensenwerk, maar als advocaat klinkt daarin de urgentie wel altijd door. 

Wij mogen grote onderneming tot onze klanten rekenen en zijn bereid tot het maken van afwijkende prijsafspraken, afhankelijk van de gekozen aanpak.

Proberen? Neem contact op voor het maken van een afspraak. Advocatenkantoor Gijsen.