meteen contact

Advocatenkantoor Gijsen

Advocatenkantoor Gijsen

Advocatenkantoor Gijsen

Welkom op de website van Advocatenkantoor Gijsen. In 2004 opgericht en gevestigd in een monumentaal pand in Wijck Maastricht met een landelijke praktijk voor ondernemers en ondernemende mensen. 

Direct contact / Lees hier ons blog / Like ons op Facebook

 

mr. Ruud Gijsen

Mr. Ruud Gijsen is recht voor zijn raap, luistert, stelt de juiste vragen, analyseert uw juridische probleem, maar kijkt vooral ook wat er achter dat probleem schuilgaat. Alleen zo kom ik tot een volledig en goed advies. Als het nodig is wordt er geprocedeerd. 

Arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en incasso

Accenten binnen de praktijk liggen op de rechtsgebieden waar ondernemers, bestuurders en managers in de dagelijkse praktijk tegen aan lopen, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en incasso. Ook beslagleggings-, franchise- en intellectuele eigendomskwesties maken daar deel van uit.

Onze klanten

Onze klanten zijn start-ups, vennootschappen in het mkb tot (middelgrote) ondernemingen, bestuurders en werknemers uit management en medische sectoren. Graag groeien we mee met uw organisatie, maar een goed begin is het halve werk. Met een stevig netwerk van aanverwante dienstverleners zoals accountants, fiscalisten houden we de lijnen kort, zakelijk, maar plezierig.

Kennis maken? Neem hier contact op voor een afspraak.

 

Rechtsgebiedenregister

Mr. R. Gijsen heeft in het rechtsgebiedenregister vann de Nederlandse Orde van Advocaten als hoofd- (en sub)rechtsgebieden "Algemene Rechtspraktijk" geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

 

 

lees verder