meteen contact

Advocatenkantoor Gijsen

Ruud Gijsen (advocaat)

Geboren en getogen Nederweertenaar, heb ik mij na omzwervingen langs Amsterdam, New York, Amersfoort en Arnhem, gevestigd in Zuid-Limburg. Mijn praktijk, met vooral zakelijke relaties, maar ook particulieren, ligt als gevolg van die omzwervingen echter verspreid over het hele land.

Het vermogen om omvangrijke en complexe problemen in no time tot de kern te ontrafelen. Dat is wat ik leuk vind. Gevolg? Een heldere analyse, strategische maar pragmatische aanpak en soms eenvoudige oplossing. Door onderhandelen een oplossing bereiken heeft de voorkeur. Maar lukt dat niet, dan wordt er geprocedeerd.

Middelgrote tot beursgenoteerde ondernemingen, hun directeuren/aandeelhouders, managers en decisionmakers zijn mijn klanten. Specialisaties zijn arbeidsrecht, ondernemingsrecht en strafrecht met een bijzondere aandacht voor fraudezaken.

Net de 40 gepasseerd en toch al bijna 20 jaar advocaat, waarvan meer dan 10 jaar eigenaar van Advocatenkantoor Gijsen. Ondernemer in hart en nieren, sociaal maatschappelijk bewogen en bevlogen, vader van 3 opgroeiende kinderen, singer-songwriter en hardloper. En toch, altijd tijd voor een stevig maar goed gesprek!

T: 043 - 356 00 00
M: 06 - 43 06 80 29
@: gijsen@advocatenkantoorgijsen.nl

Direct contact / Lees hier ons blog / Like ons op Facebook

Publicaties:Incas-zo, dat doe je zo!Atlas ArbeidsrechtContracteer | Incasseer | Procedeer.  Nevenfuncties: Ik ben mede-oprichter van www.mijnreclassering.nl, een particuliere reclasseringsorganisatie. mijnreclassering.nl levert in opdracht van de verdachte of veroordeelde in alle fases van het strafproces forensisch maatschappelijke voorlichtings- en schorsingsrapportages. lees meer... Verder ben ik lid van de adviescommissie sociale begeleiding van MET GGZ.